hét administratiekantoor in de regio Venlo
Bel ons op: 077-3211244

Over Gifity

Gifity is hét administratiekantoor voor starters en het het MKB in de regio Venlo, Blerick en Tegelen gespecialiseerd in financiële administraties, salaris administraties, belastingaangiftes en jaarrekeningen.

Wij hebben een no-nonsense en recht-door-zee mentaliteit waarbij we er naar streven een langdurige en open relatie met onze klanten op te bouwen. We communiceren graag direct, laagdrempelig en zonder veel poespas met onze klanten en willen graag dat onze klanten ook zo met ons communiceren.

Ook hanteert Gifity een prijsbeleid dat wellicht afwijkt van hetgeen u gewend bent bij onze collega’s. Bij ons betaalt u niet voor hoe lang we ergens over doen, maar wat we doen. Vaste prijzen waarbij het risico voor ons is en duidelijk is waar u wat voor betaalt. Afspraak is afspraak. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens bij onze tarieven en bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Een steeds groter aantal ondernemers weet inmiddels de weg naar Gifity te vinden en dit naar tevredenheid van beide kanten op basis van een eerlijke en vertrouwelijke relatie.

Gifity is ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). Dit biedt u als klant de garantie op kwaliteit. NOAB-leden moeten namelijk blijvend voldoen aan strenge eisen en zijn verplicht hun kennis op peil te houden. Net als alle andere NOAB-kantoren zijn we kleinschalig en werken we oplossings­­gericht. Indien nodig kunnen we een beroep doen op gespecialiseerde vakmensen uit de NOAB Adviesgroep. Dit zijn onder anderen fiscalisten, accountants, advocaten en notarissen.

Ethisch handelen staat bij ons hoog in het vaandel. Tot onze verplichtingen behoren onder meer een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en dienst­verlening conform de NOAB-leverings- en uitvoeringsvoorwaarden.

NOAB kent een onafhankelijk Geschillencollege en een onafhankelijk Tuchtcollege. Bij een geschil tussen ons kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd.

Met vriendelijke groet,

 

Rob Donders

NOAB

Gifity is al sinds 2009 een gecertificeerd NOAB-lid.
Lees hier waarom u een NOAB-kantoor moet inschakelen.

Onze contactgegevens

Administratiekantoor Gifity

Bezoekadres
Karel van Egmondstraat 61
5913 CL Venlo

Postadres
Postbus 3067
5902 RB Venlo

Telefoon: 077-3211244

Email: info@gifity.nl